Sweet Home Band je osnovan 1983. u sastavu: Jašić Radojka (klavijature i vokal), Zgrablić Franko-Frenky (bubanj), Jašić Volođa (gitara, sax i vokal) i Šperanda Željko (bas gitara i vokal).

Kroz dugi niz burnih glazbenih godina članovi banda su se mijenjali:

KLAVIJATURE
Jašić Radojka, Konate Amina, Vojko Babić, Smoković Elio, Puškarić Vladimir-Vlado, Cuculić Ratko-Rale, Franković Dejan-Deki, Špoljarić Goran-Šiljo, Babić Bojan-Bubi, Dorčić Nenad-Neno (gitara), Neven Šperanda-Špero i Tominić Viktor-Tom

GITARA
Jašić Volođa (sax), Radenko Sloković (sax i truba), Verbanac Argeo-Arči, Golja Siniša-Šime, Negri Vedran, Gretić-Popović Dragan-Gricko

BAS GITARA
Šperanda Željko- Kico i Purić Dragutin-Dragec

BUBANJ
Zgrablić Franko-Frenky, Faraguna Robi-Forbas, Domika Darko, Jovanović Argeo-Arčy, Cvitanović Neno, Arnautović Zoran, Trošt Dejan, Štefanec Stjepan-Štef i Brebrić Davor

VOKALI
Vrbljanac Samanta, Jurman Kristina-Kika, Rabar Sibela, Sokolović Marina, Helena Vale, Hrvatin Martina, Nina Šperanda (klav.), Prodan Višnja i Rušnjak-Vivoda Jasmina

Posao „gažera“ zasigurno je jedan od najtežih poslova glazbenika i zato svim članovima Sweet Home Banda, od osnutka do danas od srca zahvaljujem na suradnji i s veseljem se prisjećam nezaboravnih trenutaka provedenih na pozornici kao i na međusobnim druženjima i feštama.

No, prije svega nakon toliko divnih, ali nekada i teških trenutaka želim se iskreno zahvaliti svojoj obitelji na razumijevanju i nesebičnoj podršci. Posebno HVALA na svemu svojoj voljenoj supruzi LOREDANI. Uvijek kada je trebalo bila je pored mene.

Sweet Home Band ima svoje fanove, ali obitelj Dassow iz Njemačke bila je uvijek i svugdje sa nama od gotovo samog osnutka banda. Hvala Heineru, Heidrun i Haraldu sa obitelji na višegodišnjoj vjernosti i prijateljstvu.

Sweet Home Band poseban je po osebujnoj svirci i scenskom nastupu koje karakterizira istinska ljubav prema glazbi i poslu kojeg obavlja, te nastojanje članova banda da svoje snažne emocije i pozitivne vibracije prenese publici i time ih učini sretnim. Da, to je naš glavni zadatak . Uvijek smo u tome uspijevali te su nam osmjesi na licima gostiju i njihov pljesak i skandiranja bili najveća plaća i nadahnuće.

Da je to uistinu tako, uvjerite se gledajući video spotove sa naših nastupa.

Sweet Home Band posjeduje dugo i bogato iskustvo svirajući i zabavljajući goste po seoskim i gradskim zabavama, svadbama, maturalnim zabavama, eventima velikih firmi, hotelima kako u Hrvatskoj tako i u inostranstvu.

"Sweet Home band je najbolji profesionalni band među amaterima!"
- izjava našeg managera g. Vigora

Između ostalog moram izdvojiti razdoblje Sweet Home Banda kada smo postigli vrhunac amaterske svirke i zabave u Rabcu i Labinu te period profesionalizma od 12 godina koji smo proveli zabavljajući goste u najelitnijim hotelima na Kanarskim otocima u Španjolskoj . Na kraju angažmana u Španjolskoj band je isproducirao i dva vrhunska show programa – Country Show i Stars Nights Show i time se postavio na jedno od vodećih mjesta show bandova i sada najvećoj glazbenoj agenciji u Europi Romantic Espectacles iz Mallorce u Španjolskoj.

Veliko glazbeno iskustvo, izvrsna produkcija, kvalitetan i prilagodljiv razglas i rasvjeta, raznovrstan domaći i strani repertoar, odlična i interaktivna animacija gostiju, mogućnost realizacije nekoliko kvalitetnih show programa unutar večernje zabave ili koncerta zasigurno će vam pružiti odličan provod i osigurati dobru zabavu.

SWEET HOME BAND – SINONIM VRHUNSKE ZABAVEWATCH ON


Images/sweethome-band/sweethomeband-pg-friendlybands-hr-1.png Images/sweethome-band/sweethomeband-pg-onstage-hr-1.png Images/sweethome-band/sweethomeband-pg-propaganda-hr-1.png Images/sweethome-band/sweethomeband-pg-30-1.png
Images/sweethome-band/sweethomeband-pg-feedback-hr-1.png