Kakvo li je samo zadovoljstvo i poseban osjećaj kada naučite plesati korake jedne od klasika line dancing skladbi kao što su Macarena, YMCA, Bomba, ili Achy Breaky Heart.

Cilj LINE DANCING SHOWA je da se sva publika, zajedno sa glazbenicima i plesnom grupom (ukoliko je ona angažirana u programu showa) aktivno uključi u realizaciju programa pjevajući i plešući ponavljanjem pokreta artista.

Show započinje skladbom za djecu Ballo del qua qua koju dobro prihvaćaju i mladi i stariji gosti te se nakon toga započinju nizati line dancing skladbe Hands up, Hey baby, Mambo no. 5 i Locomotion. Kulminacija show programa nastupa izvođenjem skladbe Waka waka poznate latino zvijezde Shakire, a za kraj programa izvodi se dobro znani YMCA.

Kao i ostali show programi LINE DANCING SHOW se može izvesti u kombinaciji sa Sweet Home Bandom, te plesnom grupom. U takvom aranžmanu Show je cjelovečernji program u trajanju od 4 h , ali postoji i verzija u kojoj se LINE DANCING SHOW izvodi samostalno u trajanju od oko 50 minuta.

LINE DANCING SHOW se može realizirati u varijantama sa razglasom od 3-20 kW snage, rasvjetom od 3 – 8 kW, dimnim i ostalim specijalnim efektima te visoko kvalitetnom pozornicom do 30 m2.


Images/line-dancing/linedancing-photogallery-1.png