Latinoamerička glazba obuhvaća ritmove i stilove koji su nastali ili su blisko povezani sa latinskom Amerikom. Latinoamerička glazba je spoj sljedeća četiri elementa:  glazbenog stila, zemljopisa, kulturne pozadine umjetnika koji je izvode i jezika. Prvi od ova 4 elementa uključuje sve glazbene stilove porijeklom iz latinskih zemlja, kao što su salsa, merengue, samba, tango, bossa nove i bachata.

Upravo zbog svoje specifičnosti i popularnosti većina  aktualnih svjetskih hitova su  latino usmjerenja. Na plesnim podijima hotela, klubova i terasa diljem svijet najzastupljenija je i najprihvaćenija upravo latino glazba. a izuzetno su popularni i plesni klubovi u kojima se uče i plešu latinoamerički ritmovi.

LATINO SHOW GRUPE SWEET HOME predstavlja glazbeno-plesni show u trajanju od oko sat vremena. Počevši sa  laganijim latino ritmovima kao što su  bachata i cumbia, show kulminira bržim salsa ritmovima i latino hitovima  koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

SWEET HOME BAND će vas svojom posebnom izvedbom latino hitova naprosto oduševiti i natjerati da zapjevate i zaplešete zajedno s njima.

Ukoliko želite da uz SWEET HOME BAND zapleše i plesna skupina u sastavu od 2-5 mladih i zgodnih djevojaka, latino ugođaj je zagarantiran i potpun.

Latino show je moguće izvesti na vlastitoj visoko kvalitetnoj ALU pozornici od 44 m2, opremljenoj LED i klasičnom rasvjetom te vrhunskim ozvučenjem od 3,000 do 20,000W (visoko kvalitetni sound system: DAS, LAB GRUPPEN…).

Images/latino-show/latino-photo-gallery-1.png